נכות זמנית לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

10/02/2001 | 16:34 | מאת: אסף

שלום רב, לאחר הוצאת גידול מבלוטת יותרת המח נקבעה לי נכות זמנית למספר חודשים. ברצוני לערער ולבקש שיכירו בתקופה שלפני הניתוח בה סבלתי מ PAN HYPOPITUITARISM שהיה לא מטופל במשך כשנה. האם יש סיכוי לעירעור כזה להתקבל? בתודה

10/02/2001 | 19:46 | מאת: עו"ד יונתן דייויס

אסף שלום, לפני שתגיש עירעור עליך להגיש תביעה לביטוח הלאומי ולטעון לאי כושר בגין הניתוח ולנכות זמנית.

10/02/2001 | 23:24 | מאת: ספי

שלום ותודה על תשובתך. אני כבר אחרי וועדה רפואית שקבעה לי נכות זמנית לתקופה שאחרי הניתוח. הבעיה היא שלמרות בקשתי לא קבעו נכות לתקופה שלפני הניתוח - במשך שנה הסתובבתי ללא תרופות ועם אבחנות שגויות עד לגילוי הגידול - יש כאן עניין לעירעור על קביעת הוועדה? בתודה.עו"ד יונתן דייויס כתב/ה: > > אסף שלום, > לפני שתגיש עירעור עליך להגיש תביעה לביטוח הלאומי ולטעון לאי > כושר בגין הניתוח ולנכות זמנית.

מנהל פורום רפואה ומשפט