קניית תרופות בבית מרקחת של קופת החולים בלבד.

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

06/06/2000 | 14:16 | מאת: פיני

6.6.2000 שלום רב! עקב בעיה רפואית אני לוקח תרופות מדי יום. חלק מהתרופות אני יכול לרכוש בכל בית מרקחת אולם תרופה מסוימת, שכלל אינה יקרה אני נאלץ על ידי קופת החולים לרכוש אך ורק בבית המרקחת של קופת החולים, בית מרקחת המרוחק מאד ממקום מגורי. איך מתקיפים את הנהלת קופת החולים הדוגלת בכלכלה בולשויקית שעברה מין העולם ולי היא גורמת ביזבוז זמן יקר. תודה פיני

09/06/2000 | 18:08 | מאת: עו"ד שלהבת מור- מנהלת הפורום

האם ניסית לברר מה הסיבה לכך?

20/06/2000 | 16:14 | מאת: פיני

20.6.2000 שלום רב! אני מבקש את סליחתך על שלא חזרתי אליך מוקדם יותר. אני מבקש ליידע אותך שהיום קיבלתי פנייה טלפונית מהנהלת קופת החולים ונודע לי שהקופה נעתרה לדרישתי ומעתה ( שוה בדיקה ) אוכל לרכוש את התרופות בכל אחד מבתי המרקחת. בכבוד רב פיני

מנהל פורום רפואה ומשפט