שאלה לי אליכם

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

03/06/2000 | 20:21 | מאת: רוזי

מהן המגבלות שיכולות להיות למישהו שהיה מאושפז בבי"ח פסיכיאטרי לאחר שיחרורו? מה בנוגע לשירות צבאי ולרשיון נהיגה? האם יוכל אותו אדם לעבוד בבי"ח או בבית סוהר, שהרי אלו מוסדות ממשלתיים למרות שהוא בעל מקצוע המתאים לעבודה במקומות אלו? בתודה מראש על תשומת הלב רוזי

10/06/2000 | 23:47 | מאת: עו"ד שלהבת מור- מנהלת הפורום

שלום רוזי, נדמה לי כי תשובה כללית לשאלתך תחטיא את המטרה. כלל ולמיטב ידיעתי, לא צריכה להיות אבחנה בין מקום עבודה פרטי למקום עבודה צבורי כדוגמת בית סוהר. עצתי להייועץ עם הרופא המטפל בנוגע להגבלות הרפואיות אם בכלל. בהצלחה, שלהבת

27/04/2003 | 23:07 | מאת: מיכל

מה הסכום שאם פונדקאית מקבלת? והאם ממנים לה שכירות וכלכלה בחודשי ההריון בהם היא אינה יכולה לעבוד?

מנהל פורום רפואה ומשפט