שלום דניאלה

דיון מתוך פורום  זוגיות ומיניות במגזר הדתי

06/01/2012 | 01:24 | מאת: שירה

שלום דניאלה... תודה על הנכונות לעזור. יש לי כמה בעיות שמפריעות לי והייתי שמחה אם היית יכולה לתת לי מענה. אנחנו זוג דתי שנשוי 3 שנים והורים לילדה. מאז ומתמיד בעלי מסוגל לקיים יחסים רק פעם אחת בשבוע ובאותו פעם רק סיבוב אחד...כשאני מבקשת יותר הוא טוען שאין לו כח. מה אפשר לעשות? אני יודעת שהוא אוהב אותי ומרוצה מהנישואים שלנו הוא בכל התחומים האחרים בעל מקסים ואבא נפלא. יש לו בעיה של שפיכה מוקדמת הוא ממש תוך פחות מדקה גומר וזה גורם לי לחוסר הנאה...עד שאני נכנסת לענין הוא כבר גמר. יש פתרון? הוא לא מוכן לגעת באיבר המין שלי בכלל...בטענה שזה מגעיל אותו אני מתכוונת לאצבעות...הוא טוען שיש משם ריח שדוחה אותו...ואני יודעת שאין לי משם ריח חריג הלכתי לבדוק את זה מספר פעמים אצל רופאים שונים ובכללי אני אשה מאוד נקיה ומטופחת. אגב גם להתנשק הוא לא כ"כ אוהב ואני מוצאת מכנה משותף שמדובר בשני מקומות רטובים...וזה פשוט מרתיע אותו ...מה יכולה להיות הסיבה? בסך הכל אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי אבל חיי המין שלנו לא מספקים אותי בכלל...אך אציין שאני לא נותנת לזה להשפיע על חיי הזוגיות שלנו שחשוב לי שיתנהלו באופן שקט אוב ואוהב בלי אנרגיות שליליות. מה אפשר לעשות חוץ מללכת לטיפול שכרגע זה בלתי אפשרי ממספר סיבות... אני מודה לך על הנכונות לעזור ולהשיב לי.

07/01/2012 | 12:58 | מאת: יוסי

קודם כל זה תלוי בגיל, אם בעלך בן 25 אז פעם בשבוע זה מעט אם הוא בן 55 אז פעם בשבוע זה סביר. דבר נוסף, תנסי לקחת אותו למקלחת יחד איתך, יכול להיות שהוא מרגיש חוסר ניקיון ונגעל. יכול להיות גם שיש לו חוסר בהורמון גברי (טסטוסטרון), אפשר לגלות את זה בבדיקת דם פשוטה. יכול להיות שהוא נמשך לגברים ואז אין לבעיה הזו בכלל פיתרון.

09/01/2012 | 00:45 | מאת: שירה

מנהל פורום זוגיות ומיניות במגזר הדתי