האם יש לי בעיה ?

דיון מתוך פורום  זוגיות ומיניות במגזר הדתי

08/03/2012 | 10:01 | מאת: ר

שלום אני בחורה בת 21 .יצאתי עם בחור שנתיים .זאת הייתה אהבה ראשונה של שנינו . ובגלל מריבות התחלנו להיפרד הפרידות היו קשות ואז חזרנו ושוב ניפרדנו . אני בחורה שניקשרת מאד ..אני בחורה של בחור אחד . כשניפרדנו וראיתי אותו עם בנות אחרות מאד קינאתי . אבל כשחזרנו רבנו המון . בקשר שלנו כשהינו שנתיים יחד לא שכבתי איתו .עשינו הכל אבל אני בתולה . אני מרגישה שאם אשכב עם בחור ואתן לו חלק ממני והוא יעזוב אותי אתפורר . אנ י מרגישה שאם הייתי שוכבת איתו הוא היה ''שולט'' בי לדעתי הבתולים הם סוג של מתנה ואם אתן אותם למישהו אז אזכור אותו כל חיי .וקשה לי לחשוב שניפרד אחרי שישכב איתי . .כל הזמן הוא טען שאני כבתולה בחורה טובה . אבל כשחזרנו שוב אחרי פרידה אז הוא אמר שקשה לו והוא לא יכול להיות עם בתולה התנאי שלו זה שנשכב כבר . שאני משהו לא בסדר איתי שאני אוהבת אותו ולא שוכבת איתו כבר שנתיים . השאלה שלי אלייך היא ...1 האם יש לי בעיה ? האם כשאני מפחדת לשכב עם מישהו ואחר כך ניפרד ואני ארגיש שחבל שנתתי לו את בתולי זה מראה שיש לי בעיה ? האם בחורה שלא שוכבת עם בחורים בגיל 21 אז יש לה בעיה רגשית ? מה האם שום בחור מלא יצא איתי בגלל שאני לא אשכב איתו ? אנא ספרי לי מה דעתך המושכלת ?

26/03/2012 | 19:35 | מאת: רחל

תרשי לי לשתף אותך בדעתי האישית למרות שאני לא סקסולוגית אבל אני אישה כמוך אני חושבת שאין לך בעיה להפך את עושה את הדבר הנכון את שומרת על עצמך לאחד שאיתו תבני את ביתך(אני עשיתי את אותו דבר) לפי מה שאת מתארת הבחור חושב רק עלעצמו ולא בנוי לביסוס הקשר קל וחומר שלא נישואים לא הייתי נותנת לבחור כזה את בתולי מקוה בשבילך שתמצאי את האחד שיאהב אותך באמת ואת אותו ואליו תתמסרי... מקוה שעזרתי

מנהל פורום זוגיות ומיניות במגזר הדתי