צניעות

דיון מתוך פורום  זוגיות ומיניות במגזר הדתי

01/03/2012 | 03:17 | מאת: חיים

הנני מתבייש לשאול שאלה כזה, אבל מדובר בתשוקה חזקה שיש לי, אני בן 32 ואוהב שינויים וגיוונים, השאלה היא האם מותר לאשה לקחת את האיבר אל תוך פיה, לנשק אסור, ולגמור זו גם בעיה, אבל רק בכדי להדליק אותי, האם לאשתי מותר לקחת לפה ולשחק בצורה כזו, אני פשוט מתבייש לשאול את הרב שלי את השאלה הזו מודה לך מראש חיים

14/03/2012 | 15:30 | מאת: חרדית

עם האיבר של הגבר מותר לעשות הכל, כולל לנשק!! (רק באיבר של האשה אסור לנשק), תיזהר רק שלא להוציא זרע לבטלה.

מנהל פורום זוגיות ומיניות במגזר הדתי