למה את לא עונה

דיון מתוך פורום  זוגיות ומיניות במגזר הדתי

08/02/2012 | 11:22 | מאת: זהבה

שאלתי שאלה לפני שבוע וחצי, לגבי "זמן יחסים" ולא ענית עד כה, אם זה פורום מכובד שיהיה מענה מהיר ולא פעם בשבועיים

i am sorry very sorry Zehava I hear you are angry and disappointed You are right!! I am sorry to write English This is the only computer I have at this minute I had a virus and so did my computer Pls write me again and tell me the question and I will Bli Nedere try to answer very very soon Toda daniella

08/02/2012 | 14:28 | מאת: זהבה

אני נשואה כשנה,במקומות רבים ראיתי שכתוב שזמן ממוצע של יחסי מין אורך כחמש עד עשר דקות מרגע החדירה. לי ולבעלי לוקח הרבה יותר זמן (חצי שעה - שעה) עד שאני מצליחה לגמור (וברוב המקרים אני אכן מצליחה).אנו מקיימים יחסים כשלוש פעמים בשבוע,אני מניחה כי אם זה לא היה דורש זמן כה רב התדירות היתה עולה, בנוסף אני דואגת מה יהיה כשיהיו ילדים ועוד פחות זמן מהיום. גם אם אני אוותר על לגמור בחדירה עדיין לוקח לי זמן רב לגמור. (בעלי מצליח להחזיק מעמד כך שזו לא הבעיה). טיפול לא שייך כרגע מהבחינה הכלכלית. האם יש עצות, ספר או תובנות כלשהן שתוכלי לסייע לנו באמצעותן?

מנהל פורום זוגיות ומיניות במגזר הדתי