לימפוציטים - דחוף!

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

07/07/2015 | 23:27 | מאת: מיה

שלום, הבת שלי בת שנה וחודשיים. בספירת הדם שלה יצא - לימפוציטים 71.7 , כאשר הגבול העליון הוא 48. הנויטרופילים יצא - 16.3 כאשר הגבול התחתון הוא 17. וה - EOSINOPHILS יצא 4.4 כאשר הגבול העליון הוא 3. האם אני צריכה לדאוג? מה זה אומר? האם יש כאן מחלת דם? זיהום? תודה מיה

שלום מדוע בוצעה הבדיקה ? האם עקב בירור של דלקת/זיהום או כבדיקת שגרה? בכל מקרה תתען עליה באחוז הלימפוציטים באופן תקין בגיל זה אשמח שתשלחי את התוצאות כולן להערכה מיקצועית יותר רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים