נגישות
נגישות

בדיקת דם - בן 11.5 חודשים שבוע חולה עם שיעול וחום

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

08/12/2014 | 12:35 | מאת: אבא

לד"R לוין שלום, האם תוכל להפיג את הדאגה (או שלא) במיוחד לגבי המונו והמוגלובין? WBC 9.30 K/UL ( 5.00- 13.00) (....*....) NEUTROPHILS 2.70 K/UL ( 1.20- 6.40) (..*......) NEUTROPHILS % 28.60 % ( 19.00- 51.00) (..*......) LYMPHOCYTES 5.22 K/UL ( 2.60- 8.10) (...*.....) LYMPHOCYTES % 56.40 % ( 41.00- 68.00) (....*....) MONOCYTES 1.06 K/UL ( 0.25- 1.43) (.....*...) MONOCYTES % 11.50 % ( 5.00- 11.00) (.........)* EOSINOPHILS 0.23 K/UL ( 0.00- 0.78) (..*......) EOSINOPHILS % 2.51 % ( 0.00- 6.00) (...*.....) BASOPHILS 0.09 K/UL ( 0.00- 0.20) (...*.....) BASOPHILS % 1.00 % ( 0.00- 1.50) (.....*...) RBC 4.56 MU/L ( 3.90- 5.50) (...*.....) HEMOGLOBIN 10.60 G/DL ( 11.00- 14.00)*(.........) HEMATOCRIT 32.20 % ( 32.00- 41.00) (*........) MCV 70.50 FL ( 70.00- 85.00) (*........) MCH 23.20 PG ( 23.00- 29.00) (*........) MCHC 32.90 G/DL ( 32.00- 35.50) (.*.......) PLATELETS 342.00 K/UL ( 190.00- 450.00) (....*....) MPV 8.80 FL ( 6.50- 11.50) (...*.....) RDW 14.60 % ( 11.00- 17.50) (....*....)

לקריאה נוספת והעמקה

שלום בדיקת דם מתאימה למחלה ויראלית לא ניתן להעריך נכונה את מצב ההמוגלובין בזמן מחלה ממליץ על ספירה חוזרת בעוד 2-3 שבועות לאחר החלמה מלאה ממחלת החום דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים