סימנים כחולים ברגליים ותוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

26/10/2014 | 17:02 | מאת: מירב

שלום רב, ביתי בת 5.5. עקב סימנים כחולים מרובים ברגליים נשלחה לבדיקות דם. ישנן כמה תוצאות חריגות שאני מודאגת מהן: alkp-349 ast- 39 fe-iron - 47 neutrophils- 28.8 limphocites- 59.4 py-12.3 INR- 1.1 יתר בדיקות הדם תקינות. רופא הילדים חושד בחוסר בויטמין k ומבקש לעשות בדיקות נוספות הטעונות אישור קופח. הוא אינו מפרט איזה בדיקות. שאלתי - האם יש ממה לדאוג, מאחר ואנחנו מאוד מודאגים והרופא אינו מספק לנו תשובות. תודה מראש

שלום הבדיקות הנ"ל אינן מדאיגות מה שכן מחייב בירור זו הנטייה לדמם שגורמת לסימנים הכחולים ממליץ לפנות לרופא המטולוג ילדים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים