פריטין נמוך לבת 17

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

28/06/2014 | 17:10 | מאת: מלי

בתי בת ה-17 (כמעט) סבלה מ-h pylori יפני כשנה.נדרשו 2 מחזורי טיפול על מנת למגר את החיידק.למרות זאת בבדיקות תקופתיות מסתבר שהפריטין שלה עדיין נמוך מ-8. המטולוג ילדים ערך את כל הבדיקות הנדרשות ולא נמצאו ממצאים חריגים. רופא המשפחה חושב שאולי זה גנטי. (הילדה ילידת ויטנאם). כרגע היא נוטלת פוליכ אסיד וגם פירו-קל. מה עוד ניתן לעשות על מנת לבדוק היכן הבעיה וכיתד לפתור אותה? תודה

שלום פריטין נמוך מחייב בירור מלא וטיפול מתאים נדמה לי שזה בוצע לפחות בחלקו , במידה ואין שיפור עם טיפול פנו להמטולוג ילדים ליעוץ דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים