תוצאות בדיקות דם בעקבות תלונה על כאבי ראש

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

26/02/2014 | 13:16 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, רציתי לשאול לגבי התוצאה של הבדיקות דם של ביתי בת ה - 8. היא סובלת מכאבי ראש לאחרונה ושלחו אותנו לראות רופא עיניים וכן במקביל עשינו בדיקות דם ושתן. הכל יצא תקין למעט ebv ebna (igg) 243.00 u/ml eosinophils 0.8 k/ul eosinophils % 10.5% הסברתי לרופאת המשפחה שאני גם חוששת מחשיפה של קירות בבית שיש בהם עובש ואולי יש פה הערלת עובש ? מה אומרות התוצאות של הבדיקות ? זה נראה לי קצת גבוהה לא כשטווח הנורמה רשום בין 0-5? תודה מראש על עזרתך

שלום בבדיקות הדם יש עדות לזיהום בעבר בוירוןס הEBV שכיח מאד כמו כן עדות לעליה קלה במספר האאוזונופילים ממליץ לחזור על בדיקה זאת בעוד כ3-4 שבועות ובמידה וזה עדין או יותר מוגבר לשקול בירור מתאים אצל המטולוג ילדים ברוב המקרים מדובר באלרגיה קלה בלבד דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים