בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

21/01/2014 | 18:04 | מאת: דליה

לפני שבוע וחצי עשיתי בדיקות דם לבתי בת שנה וחודשיים , alt יצא 102 , הרופא אמר משהו לגבי תפקוד כבד ושלח אותנו לבדיקות חוזרות , עכשיו התוצאה 221 , מה זה אומר ? איך מטפלים ועד כמה זה חמור ?

שלום מדובר בעליה של ALT שהוא אחד מאנזימי הכבד המכונים טרנסאמינזות. חשוב לראות בדיקות נוספות (סביר שבוצעו באותה בדיקה כמו בילרובין,אלבומין ואנזימי כבד נוספים) לעליה כזו יש אבחנה מבדלת רחבה והטוב ביותר להתיעץ עם רופא גסטרו ילדים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים