בדיקות דם. בת 2.3 שוקלת 10.7 ק"ג

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

27/08/2013 | 10:15 | מאת: איצקו

שלום בעקבות פנייתנו לרופא המטפל בשל משקל נמוך וירידה באחוזנים לפי טיפת חלב הופננו לבדיקות דם. להלן הממצאים: Glucose (B) 86 mg/dl Urea (B) 32 mg/dl Creatinine (B) 0.3 mg/dl K+ Potassium (B) 4 mmol/l Na- Sodium (B) 137 mmol/l Ca-Calcium (B) 10 mg/dl Protein Total (B) 6.6 g/dl Albumin (B) 4.3 g/dl ALT (GPT) 18 U/I Fe - Iron 81 micg/dl קטן מ TransGlutaminase (IgA) Ab 3 U/ml Immunoglobulin A 43.8 mg/dl הרופא המטפל טען שהבדיקות גבוליות והפנה לייעוץ גסטרולוגיה לילדים. מה החשד העולה מבדיקות אלו? תודה

שלום אין כל אבחון או חשד לאבחנה לפי בדיקות אילו יש צורך להעמיק יותר בבירור הפניה לרופא גסטרו ילדים מאד נכונה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים