ספירת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

27/07/2013 | 23:17 | מאת: נועה

שלום רב! לפני קצת פחות מחודש עשיתי לבתי בת ה6 בדיקות דם עקב ריח זיעה חריף. בספירת דם יצא : Wbc 4.9 Neut 40% Lym 26.1% 2.8 Neut abs Lym abs 1.3 Hb 13.3 Plt 427 היא לא הייתה חולה אז מספר חודשים לפני כן. לפני 3 ימים בערבים בעיקר התחיל לעלות חום , לא גבוה -בין 37.5-38 , ללא סימנים נוספים חוץ מכאבים מאוד קלים לא מוסברים בבטן-חולפים לבד, עייפות ותאבון ירוד-אפילו ממתקים אוכלת ללא רצון. נראית עם סימנים כחולים מתחת לעיניים. מה היית ממליץ לעשות? תודה

שלום בבדיקת הדם הנ"ל השורה הלבנה (בעיקר תאים מסוג לימפוציטים ) מעט נמוכים זה אינו מסביר את הסימנים שאת מתארת. המלצתי פני לרופא ילדים לבדיקה חוזרת. דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים