תוצאות בדיקה חורגות לבתי

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

13/06/2013 | 10:05 | מאת: אורלי

ד"ר לויו שלום, אתמול עשיתי לבתי בת ה-11 בדיקות דם, וישנם מספר תוצאות חורגות שהייתי מעוניינת לקבל את התייחסותך והמלצתך. BILIRUB.TOTAL- 1.56 MG/DL CHOLESTEROL-201 MG/DL יש לציין שבתי לא שמנה ומשקלה תקין. HDL-CHOLEST -89 MG/DL בדיקת כולסטרול התבצע בפעם הראשונה. בדיקת BILIRUB התבצע בפעם השנייה גם בפעם הקודמת(לפני כשנה) הייתה חורגת אך נמוכה מהנוכחית(1.46 ) איך אני צריכה להתייחס לתוצאות הללו? האם יש קשר בין שלושת הפרמטרים הללו שחורגים ,המצביעים על בעיה כלשהיא? אשמח לתשובתך , תודה אורלי

שלום הבדיקות בגבול הנורמאלי לגבי הכולסטרול ממליץ לחזור בעוד כ4-6 חודש לאחר צום של 8 שעות דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים