דוקטור תציל אותי אני בלחץ

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

12/03/2013 | 12:08 | מאת: רותי

היום עשיתי לביתי בת 7.5 בדיקות דם בעקבות זה שכבר כשנתיים היא מתלוננת על כאבי בטן מטרידים במרכז הבטן. (היא סובלת מידי פעם בסטרפA) מה שמדאיג אותנו שהקלציום מטפס. (קופ"ח מאוחדת) בתחילת 2012 היה 10.69 באמצע 2012 10.67 ועכשיו 10.83 הנורמה המקסימלית 10.60. שאר הבדיקות בתוך הסוגריים האם זה נראה בעיתי? והאם יש קשר לכאבי בטן??? תודה אנשים טובים.

שלום כל הערכים דומים/זהים סה"כ. בכולם יש חשד לערכי סידן מוגברים. לאור הכאבי בטן חשוב לבצע על קול בטן לאתר אפשרות של אבנים בדרכי השתן ולפנות ליעוץ ע"י אנדוקרינולוג ילדים רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים