תוצאות בדיקות - דחוף - ילד בן 4

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

01/02/2013 | 09:10 | מאת: כוכבי

הילד שליבן כמעט 4 ומזה שבועיים כמעט ולא אוכל כלום, ללא הקשר לחוסר האכילה אנחנו במעקב של גסטרו מכיוון שיש לו בטן מעט תפוחה ואין לו עלייה נורמאלית בעקומת הגבוה השבוע ביקשתי מהרופאה לעשות לו בדיקות מקיפות ויצאו ערכים שלילים כך ESR 1 HOUR - בערך של 20 NEUTROPHILS - בערך של 27.5 לימפוציטים - 64.5 ועוד לימפפוציטיס בערך שך 7.6 וכן IRON - 27 אודה אם תסייע לי להבין מה זה אומר אני ממש בלחץ

שלום ראשית כמובן צריך לבצע המשך הערכה ע"י רופא הגסטרו הבדיקות (המאד חלקיות ששלחת) תקינות מלבד רמת ברזל נמוכה. רפואה שלמה

מנהל פורום בדיקות דם בילדים