ספירת דם גיל שנה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

03/01/2013 | 17:21 | מאת: רבקה

שלום, בני בן 14 חודשים ולאחר שאחות טיפת חלב החלה לדאוג מכך שאינו עולה במשקל (כבר ירד 2 גרפים) הלכתי היום לעשות לו ספירת דם (לוודא אם זו בעייית ברזל). אם תוכל לעזור לי לקרוא את הבדיקות אשמח. HGB 11 .7 MCV 71.1 MCH 23.5 RDW-SD 48.1 RDW-CV 18.6 לימפוציטים 9.02 ההמוגלובין נראה בסדר. כל השאר אלו הערכים החריגים. כל השאר היה תקין. תודה!

שלום אבקש לקבלת את כל תוצאות הספירה חשוב להדגיש שהנורמות לגיל שנה הם ספציפיות ומה ששלחת כלא תקין יתכן והוא תקין לחלוטין ממתין לתוצאות דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים