אמא מודאגת לבת שנתיים - בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

24/10/2012 | 13:18 | מאת: מירית

שלום רב, בתי בת שנתיים ושלושה חודשים. מזה מספר חודשים יש ירידה בתיאבון שלה, ייחסתי זאת לשינויים שעברה = גן חדש ובמקביל אח חדש. היא נראית חלשה , בוכה הרבה ואוכלת בעיקר "שטויות". בשבוע האחרון היא מגירה המון רוק. וכבר פעמיים במשך השבועיים האחרונים כל הגוף שלה הפך לאדום למעט איזור החולצה והמפשעה. כמו מישהו שהשתזף עם גופיהותחתונים. רופא המשפחה לא מצא ממצא מיוחד. עשיתי לה בדיקת דם והמדדים שלהלן הם מחוץ לנורמה. האם תוכלו לומר לי מה המשמעות וכיצד להתייחס לתופעות שקורות לה, אני ממש מודאגת. AST)GOT 51 IRON 32 MONOCYTES 4.10 LYMPHOCYTES 69.30 תודה רבה

שלום לא ברורה לי התופעה שאת מתארת בעור. ממליץ להעזר ברופא עור ילדים בדיקות הדם שהעברת אינן מדאיגות או מעידות על בעיה כל שהיא רפואה שלמה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים