בדיקות דם -ילד בן 5

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

13/09/2012 | 16:45 | מאת: בר

שלום רב, בני בן 5 בריא בדר"כ. התחלתי לשים לב שהוא שותה די הרבה, חשק עז למתוק כל הזמן, מתגרד המון ברגליים וחששתי מסוכרת ילדים. היום בצעתי בדיקות דם וה GLUCOSE יצא 95 -הוא היה בצום מהלילה. שאר המדדים בתוך הטווח חוץ מLDH שיצא 525 MICRO % שיצא 6.2 HYPER% 4.8 תודה רבה

הבדיקות הנ"ל תקינות ואינן מסבירות את התלונות . רפואה שלמה שנה טובה דרור

20/09/2012 | 08:52 | מאת: בר

ראשית תודה רבה ד"ר על התשובה שנית -האם צריך להוסיף בדיקות נוספות או שעליי להירגע? (כל היום הילד מחפש אחר מתוק, שותה המון, מתגרד... אוף)

מנהל פורום בדיקות דם בילדים