לא מתפקדים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

31/05/2012 | 22:44 | מאת: דוד

שלום לך הבן שלי בן 11 ובבדיקות דם שביצענו לו בעקבות תלונות על כאבי בטן התגלו לו הערכים האלה ALT 134 LDH 567 וירולוגיה Hepatitis A IgM | | NEGATIVE | Hepatitis A - IgG | | POSITIVE | רופאת הילדים אומרת שזה חמור ומאתמול אנחנו לא רגועים ולא יודעים מה עושים ומאוד נישמח לקבל עזרה וייעוץ שלחו אותנו לעשות לו בדיקת גסטרו וגם נישמח אם תוכל לומר לנו למי לפנות ואם זה מדבק למרות שהוא עשה חיסונים תודה מראש

שלום לא ברור לי בדיוק מה חמור??? יש הפרעה (קלה/בינונית)בתפקודי הכבד ,כפי הנראה שאר התפקודים תקינים ,מצב שיכול להיות במצבים רבים,אינו ספציפים ופעמים רבות חולף מעצמו. לגבי בדיקות הוירולוגיה אין עדות לזיהום פעיל בהפטיטיסA והתמונה מתאימה לזיהום /חיסון בעבר. על סמך מעט הנתונים שהעברתם בתמונה אינה מדאיגה בהחלט רצוי להתיעץ עם ממוחה לגסטרו ילדים רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים