בדיקות דם לילד בן 5.5

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

29/05/2012 | 20:51 | מאת: ריקי

שלום רב, במסגרת בירור גדילה, הרופאה שלחה אותנו לבדיקות דם כלליות. בני בן 5.5 - נמצא באחוזון 5-10. בבדיקות יש כמה תוצאות חריגות וארצה לדעת, עד שאגיע לרופאה, מה הן אומרות. glucose 68 (נורמה 70-100) creatinine 0.27 (נורמה 0.33-0.65) uric asid 3.4 נורמה 3.5 - 7.2) esr 2 (נורמה 2-28) יש לציין כי הילד בריא בדרך כלל והבדיקות נערכו לאחר צום של 12 שעות. תודה, ריקי

שלום רב! הבדיקות תקינות לחלוטין ונמצאות בטווח הרצןי והמצופה לגיל. אגב הערכים שקיבל כנורמה אינם בהכרח מתאימים לגיל 5 רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים