בת שנתיים עם חום כבר זמן רב

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

10/05/2012 | 22:51 | מאת: רננה

שלום רב, ביתנו בת שנתיים. בחודשים האחרונים חולה הרבה כל שבועיים שלושה, ללא ממצא הנראה לעין (כל פעם הרופא אומר - "כנראה וירוס"). תוצאות בדיקות הדם שלה הן CMV ab IgM 0.69 CMV ab IgG >250 EBV BENA ab IgG <3 EBV VCA ab IgG 78.8 EBV VcA ab IgM 71.0 אשמח לדעת מה זה אומר. ליתר ביטחון אוסיף עוד כמה פרטים על הילדה: היא נולדה עם קוארקטציה של האורטה שתוקנה בניתוח לב פתוח בגיל חודש. מאז הניתוח הילדה סרבה לאכול ולכן יש לה גסטרו. בחודשים האחרונים הילדה התחילה לאכול, והשימוש בגסטרו הולך ופוחת. היא מקבלת קפוטן להורדת לחץ דם מאז הניתוח. לפי בדיקות שמיעה השמיעה שלה אינה תקינה. תודה רבה רננה

רננה שלום מדובר במקרה מורכב יחסית ולא ניתן לדון בסיבות לחום ללא בדיקה של הילדה בבדיקות הדם אין הסבר למצב זה ממליץ להרחיב/להעמיק את הבירור רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים