רמת אאוזינופילים גבוהה בדם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

20/03/2012 | 11:23 | מאת: אפרת

שלום רב, בני הן 12 כבר קרוב לשבועיים מתלונן על כאבי ראש .חולשה רבה שמונעת ממנול ללכת לבית הספר ,ותחושת קור ללא חום.הוא מצונן ללא רקע אלרגי קודם .נשללה האפשרות של סינוסיטיס .בבדיקות דם נמצאה רמת אאוזינופילים גבוהה מהנורמה 7.3 על מה זה יכול להעיד?

שלום! יש סיבות רבות לרמת אאוזונפילים גבוה בדם. החל באלרגיה דרך זיהומים וכלה במחלות דם שונות. ספירת האאוזונופלים (7300)גבוה ביותר. ממליץ לפנות בהקדם ליעוץ המטולוגי רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

שלום! האם 7.3% אאוזנופילים או 7300 אאוזונופילים? במידה ומדובר במספר האאוזנופילים האבסוליטי של 7300 הרי זו ספירה מוגברת מאד מאד אשר יכולה להסביר גם חולשה וסימנים אחרים .יש צורך לבצע בירור המטולוגי מקיף בהתאם. רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים