מודאגת

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

12/03/2012 | 19:17 | מאת: יוליה

שלום דר', אחותי בת 7.מזה כשנתיים סובלת מכאבי בטן לסירוגין והקאות. ביצעה אולטרסאונד יצא תקין. בדיקות דם לא תקינות(אני רושמת מה שלא תקין): סוכר 103 סידן 11 חלבון 8.1 כולסטרול כללי 175 NLDL 123 LDL 113 פוספטאזה בסיסית 225 עמילאז 147 בילירובין כללי 1.7 בלתי ישיר 1.5 טסיות 421 בדיקת שתן תקינה. לפני כארבע שנים היה לה קקי לבן כשבוע בגלל שימוש מוגבר באקמול(הייתה חולה הרבה). אני סטודנטית לסיעוד והבדיקות מפחידות אותי כי אני מכירה את עולם הרפואה קצת יותר מאדם רגיל. אחותי גרה במצפה רמון ועד שמשהו זז שם ובכלל בדרום אפשר למות. מה היית ממליץ לבדוק עוד?או בכלל מה אתה משער או יכול לשער שיש לה. כמו כן לאחותי הייתה צהבת יילודים. תודה מראש וסליחה אם ארוך מדי

שלום הבדיקות סה"כ בסדר אולם עקב הסיפור רצוי להתיעץ עם רופא גסטרוילדים בעיקר כזה העוסק יותר במחלות כבד. רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים