ספירת דם כשיש חום

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

14/02/2012 | 19:35 | מאת: הדס

שלום, בני בן 11.5 חודשים ועליו לעבור ספירת דם. לאור העובדה שכרגע אנחנו בחופשת מחלה בבית בגין חום עולה יורד, ניתן לעשות לו ספירת דם כשיש קצת חום? חשוב לציין כי נתתי לו "נורופן" כי אם במידה ומותר האם זה ישפיע על תוצאות הספירה? הדס

שלום ! שאלה חשובה מאד ורבים "טועים" בנושא זה. ספירות דם שיגרתיות כמו זו שמבוצעת בגיל שנה יש לבצע לא בזמן מחלה חריפה/מחלתחום רצוי מרווח של כשבועיים. רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים