בד' דם ושלום רב

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

21/01/2012 | 15:56 | מאת: אלונה

במסגרת בד' דם שבוצעו לבני בן השנה ו-10 נתקבלו תוצאות אלו: immunoglobulin g 1020 כאשר טווח מקסימלי הוא 948 קריאטנין 0.2 כשהטווח הנמוך 0.26 rdw 17 כאשר הערך הגבוה הוא מקסימום 15 לימפוציטים 50.9 ערך מקסימלי 48 שקיעת דם 32 כשהכי גבוה אמור להיות עד 5 מה זה אומר? האם יש חשיבות ליציאה מהערכים של הבדיקות? מה אני למדה על מע' החיסון של בני??? תודה.

שלום רב! חשוב מאד להבין מדוע נלקחו הבדיקות והאם הילד היה חולה (לאחר מחלה)בזמן הבדיקה לדוגמה רמת האימונוגלובולינים מושפעת מאד מגירוי זיהומי/דלקתי ואז רמת הנוגדנים צפויה להיות מוגברת אשמל לקבל הסבר מעמיק יותר על הילד,מדוע בוצעו הבדיקות ואת כל הבדיקות ולא רק את החריגים. ממתין לתשובתך רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים