ספירת דם של תינוקת בת 4 שבועות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

17/01/2012 | 12:59 | מאת: ענבל

שלום, בספירת דם שנערכה אתמול לבתי הופיעו ערכים שחורגים מהטווח המצויין כתקין. אשמח לדעת מה משמעותם: Eosinophils % Confirm = 9 (טווח של 0 עד 3) Myelocytes % Confirm = 1 (טווח של 0 עד 0.1). תודה מראש :)

שלום! בכדי לענות באופן מיקצועי ורציני לשאלה שלך חשוב לי לדעת: א. מה הרקע הרפואי של התינוקת (פגות,בעיות לאחר הלידה,צהבת) ב. מדוע בוצעה ספירה בגיל חודש? ג.לקבל את כל הנתונים בספירת הדם ממתין לנתונים רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים