בדיקות דם לא תקינות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

18/12/2011 | 08:43 | מאת: ליבת

בוקר טוב, בני בן 8 חודשים, שוקל 8.425 ק"ג,הרופאה המטפלת שלחה אותנו לבדיקות דם וצואה כתוצאה משלשולים ועלייה לא תקינה במשקל אשמח לקבל את חוות דעתך על בדיקות הדם. להלן תוצאות הבדיקות: Urea (B) 24 Creatinine (B) 0.2 Albumin (B )4.2 ALKP-Alkaline Phosphatase 33 ALT (GPT) לא בוצעה דגימה המוליטית 24.4 WBC-Leucocytes RBC-Red Blood Cells 4.7 Hemoglobin 11.5 Hematocrit 34.5 MCV-Mean Cell Volume 73 MCH-Mean Cell Hemoglobin 24.5 MCHC-M.Cell Hb cont.33.3 RDW-Red Cell Distri.Width 14.5 Platelets 547 MPV-Mean Platelet Volume 10.4 Neutrophils 61.5% Lymphocytes 25% Monocytes 13.1% Eosinophils 0.2% Basophils 0.2% Neutrophils 14.97 # Lymphocytes #6.1 Monocytes 3.2 # Eosinophils #0.05 Basophils 0.06 # המטולוגיה - משטח מיקרוסקופי</STRONG< td> Neutrophils % confirm 47. Band %13 Lymphocytes % confirm 23. Plasma cells % Confirm 1 Monocytes % confirm 14. Eosinophils % confirm 1. Basophils % confirm 1 בקטריולוגיה</STRONG< td> Parasites/Ova Stool לא נמצאו פרזיטים וביצי תולעים תודה רבה

שלום! ספחרת הדם אינה תקינה בעיקר הספחרה הלבנה מאד מוגברת, יש ריבוי גם של טסיות ספירת הדם מתאימה בראש ובראשונה לזיהום (חידקי או וירלי) רצוי להבדק ע"י רופא מטפל בהקדם. רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

מנהל פורום בדיקות דם בילדים