לימפוציטים גבוהים נויטרופילים נמוכים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

06/10/2020 | 16:54 | מאת: תמר

שלום, ילדה בת שנתיים וחצי בבדיקת דם היא קיבלה neutrophils % 33.2 נמוך מהנורמה והlymphocytes % יצא 58, גבוה מהנורמה lymphocytes # 7.53 גבוה מהנורמה על מה הבדיקה יעולה להעיד? תודה מראש

שלום מדובר בשאלה חוזרת וחשוב לי לנסות לעזור בזה במידה והערך האבסולוטי של מרכבי הדם נוטרופילים, לימפוציטים ועוד תקין והוא בטווח המתאים לגיל(יש שונות בגלאים שונים) אין בעיה הערך היחסי יכול להיות חריג ועדין אין לזה כל משמעות. דרור

14/10/2020 | 04:10 | מאת: תמר

תודה, הלימפוציטים יצאו גבוהים, 7.53 בנוסף תוצאה של המשטח Poikilocytes מה זה אומר? תודה מראש

27/07/2023 | 17:09 | מאת: משה

עשיתי בדיקות דם, התוצאות החריגות הם : תוצאות בדיקות במעקב שלי (1) הצגת תוצאות חריגות בבדיקה המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר הבדיקה התוספה למעקב 34.5 40 75 % הבדיקה התוספה למעקב 56.3 22 43 % הבדיקה התוספה למעקב 5.2 1 4.8

27/07/2023 | 17:22 | מאת: משה

שלום, אני בן 62, בבדיקת דם היא קיבלתי neutrophils % 34.52 נמוך מהנורמה והlymphocytes % יצא 56.3, גבוה מהנורמה lymphocytes # 5.2 גבוה מהנורמה על מה הבדיקה יכולה להעיד? תודה מראש

מנהל פורום בדיקות דם בילדים