כולסטרול גבוה טריגליצרידים גבוהה ילד בן 13 וחצי

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

09/08/2020 | 20:03 | מאת: אסתר

שלום רב הבן שלי בן 13 וחצי כבר הרבה זמן עם כולסטרול גבוהה היום עשינו בדיקת דם . והגליצרידים ממש עלו ל-120 שבעבר זה לא הגיע לכזה מצב. כולסטרול טוטל 190 Hdl 130 . צרפתי קבצים בדיקות אחרונות ובדיקות קודמות. מקווה שהגיעו. ברזל 36. ומדד קריאטנין מאוד עלה לי 77. אודה לתגובתך. הכולסטרול והשומנים שעלו הם ממש מדאיגים. .תודה רבה

שלום לצערי אני לא יכול לראות את הקבצים הללו ובכל מקרה זה ערכים מעט מוגברים ביחס לגיל ממליץ לפנות לרופא שעוסק בבעיות מטבוליות(חלק מרופאי גסטרו או אנדו ילדים) יכולים להיות המומחה שיעקוב/ יטפל בשומנים המוגברים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים