B12 גבוה אצל ילדה בת 13

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

30/06/2020 | 21:51 | מאת: מיכאל

אצל בת 13 נמצא b12 גבוה (1122 PG/ML). באותה הבדיקה: IRON 48 UG/DL TRANSFERRIN SATURATION 11% HEMOGLOBIN 14 G/DL CRP 2.9 MG/L TRANSFERRIN 298MG/DL האם יש סיבה לדאגה? הילדה בריאה בדרך כלל, למעט אקזמה קלה. הועלה חשד פראפסוריאזיס או MF בשלב מוקדם. בוצעה ביופסיה. נמצאו paired lymfocytes בדגימה, לכן נמצאת במעקב רופא עור. ללא טיפול קבוע.

30/06/2020 | 22:00 | מאת: מיכאל

רק להבהיר - ענייני העור הועלו ללא קשר לבדיקת הדם המדוברת

שלום B12 מוגבר בינו סימן לבעיה , לא הבעיה עצמה זה בהחלט יכול להחבר עם בעיות עור מסוימותצ ממליץ לבצע בירור מקיף יותר דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים