ספירת דם לתינוק בן 9 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

26/12/2019 | 11:38 | מאת: ספירת דם לתינוק בן 9 וחצי חודשים

שלום דוקטור, ערכנו לבני אתמול בדיקות דם לאחר שהיה חולה המון זמן עם חום מאוד גבוהה. הבדיקה נעשתה כשכבר היה בריא אך הערכים הבאים נראים נמוכים מהנורמה ורציתי לדעת מה זה אומר HB - 9.4 HCT - 31 MCH - 22.5 MCHC - 30.5 MONO.abs - 0.1 LUC abs - 0.6 MACRO% - 0.0 MICRO% - 11 HYPER% - 0.1 HYPO% - 32.9 PLT - 647 POTASSIUM - 5.30 BILIRUBIN TOTAL - 0.24 BILIRUBIN-DIRECT - 0.05 אשמח לתשובה. תודה.

שלום אכן יש ערכים נמוגים כמו רמת ההמוגלובין או גבוהים מדי כמו רמת הטסיות יתכן וזה משני לזיהום שהיה? יתכן שיש חסר ברזל? ממליץ להמתין עוד כשבועיים ואז לחזור על ספירת הדם בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים