בדיקות לקרישיות שלא יצאו תקינות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

21/11/2019 | 20:50 | מאת: אורי

שלום תינוק בן 1.4 ביצע בדיקות קרישיות יתר לפני ניתוח תיקון איפוספדיאס. אלו התוצאות: PTT 57.3 Inr 0.98 התוצאות יצאו זהות גם בפעם השנייה בה בדקנו מה זה יכול היות

שלום מחשיד מאד לחסר באחד מפקטור הקרישה. ממליץ לפנות להמטולוג ילדים לבירור . חשוב לבצע את הבירור לפני ביצוע הניתוח, יתכן ויש צורך בתרופות/ הכנה מיוחדת לפני הניתוח. בהצלחה דרור

25/11/2019 | 22:37 | מאת: אורי

תודה על תשובתך האם plt 442 זה תקין? בדיקת הפקטורים של 1,2,5,10 טרם הגיעה פקטורים 8,9,11,12,הגדר הנורמה. מה לדעתך קורה?

מנהל פורום בדיקות דם בילדים