בדיקות דם לילד בן 3.9

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

03/10/2019 | 17:55 | מאת: רותי

שלום, עשינו היום בדיקות דם בגלל שבזמן האחרון הילד עייף, יש לו כאבים ברגליים בזמן הליכה, לפי הרופא זה כאבי גדילה. יצאו מס' תוצאות לא תקינות: LDH- 581, ESR- 20, PLT- 706. CRP- תקין. וכל שאר הבדיקות תקינות, גלוקוז יצא מעט נמוך- 65, לא היה בצום. אשמח לחוות דעתך. תודה רבה

שלום מקרה שלא ניתן לתת עליו יעוץ אינטרנטי ממליץ שתגיעו ליעוץ סדור. סביר מאד שהכל יהיה תקין ועדין יש מקום לביצוע בירור רפואה שלמה דרור

05/10/2019 | 23:22 | מאת: רותי

תודה על תשובתך. הרופא ילדים התקשר אליי יום לאחר קבלת התושובת ולשלח לבצע אולטראסאונד בטן, צילום חזה וללכת לאורתופד. לא ממש הבנתי מדוע יש לבצע את הבדיקות האלו (חוץ מהאורתופד). לא אמר כלום לגבי ביצוע נוסף של הבידקות דם...האם נחוץ לעשות אותם שוב נניח בעוד חודש? תודה רבה

מנהל פורום בדיקות דם בילדים