חריגות בבדיקות דם לילדים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

04/06/2019 | 09:13 | מאת: נופר

שלום ד"ר לוין ביצענו בדיקות דם ל2 הילדים ללא סיבה אלא כחלק מבדיקות שיגרה יש כמה חריגות שקצת מדאיגות אותי, אשמח לתשובה אם יש צורך בהמשך בירור או שזה תקין. בן שנה וחצי אלה החריגים: Mch (pg) 29.1 Mchc 36.2 Rdw sd 36.7 Pct % 1.7% Neutrophils 16.2% Neutrophils k/ul 1.15 בן כמעט 3 אלה החריגים: Rdw-sd (fL) 34.9 Basophils % 1.6% Basophils K/uL 0.11 תודה רבה!

הממצא הכמעט יחידי הוא מספר נוטרופלים (תת אוכלוסיה של תאי דם לבנים) נמוך יחסית. יש מקום למעקב ספירות בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים