בדיקת דם ערכים גבוהים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

17/04/2019 | 20:30 | מאת: אסתר

שלום רב, סליחה שזה ארוך, אך אני מוטרדת רופאת הילדים יצאה לפנסיה, נפלנו בין הכסאות. אשמח לתגובה. ביתי בת 12 מקבלת הורמון גדילה בגלל חוסר. מגיל 4 לערך.במשך כ- 5 שנים כולסטרול מעל 200 שעולה ועולה. ללא כל התייחסות של אף רופא מטפל בה. לפני כחצי שנה היה 233.9 . לפני כחודש וחצי שינינו תזונה. ללא בשר חלב ביצים או ממתקים. רק פירות וירקות מבושלים, טריים, במרק, קיטניות ואורז. לאחר חודש וחצי בבדיקת דם כולסטרטל ירד ל- 213.7 לשמחתי. אך ראיתי ערכים מדאיגים כמו *LDH 590 כשהנורמה 0-436 . *CREATINE KINASE 245 -הנורמה 0-145 .* בדיקה ALKALINE PHOSPH 315 כשהנורמה 50-162. *בדיקה AST 40 כשהנורמה 0-35. *בדיקה ALT 21 הנורמה 0-35 *TRIGLICERIDES - 98.4 *HDL - 73 נורמה 40-60 *LDL - 121 *NON HDL - 141 הקריאה באינטרנט מדאיגה, ראיתי ערכים של תפקוד כבד גבוהים וערך נוסף LDH גבוה מאוד שמאוד מטריד אותי. אודה על תשובה ותגובה חג שמח

שלום, אני מעריך שאין בעיה כבדית אמיתית הנכון ביותר לבצע על קול בטן ולקבוע תור(לא דחוף) לרופא גסטרו ילדים בכדי להשלים את כל הבירור הנדרש וכך אני בטוח שתהיה הרבה פחות מודאגת בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים