בדיקות דם ילד בן 4 Eosinophils

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

12/12/2018 | 14:40 | מאת: רויטל

שלום רב ילד בן 4 מתלונן על כאבי בטן בבדיקות דם: Eosinophils % 16.5 Eosinophils 1.45 חשוב לציין שהרמות גבוהות באופן קבוע בשנה האחרונה ALKP-Alkaline Phosphatase 387 ( גם הערך הזה קבוע גבוה בשנה האחרונה) Amylase 124 האם תקין?

שלום לא, לא תקין רמות האיאוזונופילים מוגברות ובהחלט יש מקום לביצוע בירור הסביר ביותר בעיה זיהומית או אלרגית בהצלחה דרור

20/12/2018 | 08:18 | מאת: רויטל

תודה רבה על המענה בהמשך לבדיקות בוצעה בדיקת צואה ונמצא הליקובקטר האם זאת הסיבה לעליית האיאוזונופילים בדם?

מנהל פורום בדיקות דם בילדים