חריגה בבדיקות דם- בן שנה ושבע

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

02/05/2018 | 10:19 | מאת: דני

בבדיקה קודמת ההמוגלובין היה נמוך - 9.8 נתנו במשך 4 חודשים 10 טיפות ברזל. אתמול תוצאות בדיקת דם - Hemoglobin - 12.01 האם להמשיך לתת טיפות ברזל? בנוסף היו כמה ערכים חריגים: האם זה תקין? יש סיבה לדאגה? מעל הטווח RDW-RED-CELL DISTRI WIDTH - 15.6 (טווח 11.6-15 ) מעל הטווח LYMPOCYTES - 64.8 (טווח 33-48 ) מתחת לטווח EOSINOPHILS - 0.18 (טווח 0.3-0.5 ) תודה !!!

שלום אין יכולת מקצועית לתת הנחיות להמשיך או להפסיק טיפול בלי להכיר טוב יותר את הילד ואת כל הנתונים בכל מקרה מינון הברזל שקיבל אינו גדול כך סביר שיש צורך בתקופת טיפול ארוכה יותר. דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים