תוצאות בדיקות דם - ילד בן 3

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

09/04/2018 | 17:23 | מאת: אא

שלום רב, בני בן 3. לפי מספר שבועות החל להתלונן על כאבי בטן. במקביל החלה עצירות. לאחר 10 ימי עצירות קיבלנו מהרופא חוקן ביתי שעזר. אבל מאז העצירות חזרה והיציאות לא סדירות כלל. כאבי הבטן מתבטאים בבטן התחתונה - אזור תחילת הפין. היום ביצענו בדיקות דם והתוצאות מאוד מדאיגות אותנו. אני מצרפת את התוצאות. מה שהכי מדאיג - הוא ה B12 הגבוה * אבקש מענה מרופא/ה בלבד. תודה רבה מראש

שלום המענה פה הוא רק ע"י רופא . [לצערי הרב עקב בעיה בתוכנה (בעיה קבועה וידועה) לא ניתן לפתוח קובץ מצורף. כך שבבקשה תכתבו פה את הבדיקות ואשמח לנסות לעזור. דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים