חריגות בבדיקות דם לתינוקת בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

25/10/2016 | 15:00 | מאת: אנה

אני תינוקת בת 9 חודשים. בבדיקת דם שגרתית עלו חריגות ואף בוצעה ספירה מיקרוסקופית לפיה: לימפוציטים 60.3% (4.56 #), איזונופילים 1.2% (חריגה גבוהה בכמות 0.09#). בספירה בגיל 6.5 חודשים היו גם חריגות אם כי הרופא המטפל לא ייחס חשיבות. לימפוציטים34.9% (2.99#), איזונופילים 1.8% (0.15#), נויטרופילים 51.9% (4.44#). אודה באם ניתן יהיה לחוות חוות דעת על המצב ובאם יש צורך בבדיקות נוספות ואילו? המון תודה!

שלום הממצא החריג העיקרי הוא מספר אאיאוזונופילים מוגבר ממליץ לחזור על ספירת הדם בעוד 2-3 חודשים דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים