הקאות, כאבי בטן וערכים של בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

01/11/2017 | 14:26 | מאת: אולה

שלום רב, בתי בת ה-3 כבר כשבועים סובלת מכאבי בטן. הכאבים מתרחשים בעיקר בשעות הערב ובלילה. היו לילות שהיא הקיאה. זה לא מלווה בחום או שלשולים. עשינו בדיקות דם, צואה ושתן. צואה ושתן יצאו תקינים. רוב בדיקות הדם יצאו טובים אולם ישנם כמה חרגים: ניטרופילים: 20.2, לימפוציטים 61.7, מונוציטים 15.3 (באחוזים ) ניטרופילים 1.77, לימפוציטים 5.37,מונומיטים 1.33 (ביחידות) הרופא המטפל אמר שהערכים תקינים. אולם הילדה עדיין מתלוננת על כאבי בטן. תודה,

שלום הרופא שלכם צודק ואין חריגה משמעותית בספירת הדם הלבנה חשוב להדגיש שספירת דם תקינה אינה שוללת או מעידה שאין בעיה בטנית ובמידה וכאבי הבטן ממשיכים חשוב להבין מה הסיבה לכך דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים