ספירת דם נמוכה לילדה כבת 7

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

18/08/2017 | 04:03 | מאת: כרמית

שלום דר ביתי בת ה7 ביצעה בדיקות דם השבוע לאחר מספר ימי חום. כדוריות הדם הלבנות והנטרופילס יצאו נמוכות משמעותית. מקווה שהצלחתי לצרף קובץ . כדוריות הדם הלבנות יצאו 2.7. בנוסף התגלה שהיא עם דלקת בשתן ונדבקה בחיידק מיקופלזמה. האם זה יכול להסביר את ספירת הדם הנמוכה? האם יש מקום לדאגה?? תודה

שלום לא קיבלתי קובץ מצורף ובכל מקרה מדובר בספירה לבנה נמוכה באופן משמעותי . למצב זה יתכנו הסברים רבים אחד מהם הוא בהחלט זיהום (במיקופלזמה וגם אחרים) חשוב מאד לחזור על ספירה / ספירות בימים הקרובים ולראות את מגמת הספירות ובמידה ואין שיפור יש מקום ליעוץ המטולוגי בהקדם בהצלחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים