רמת אשלגן גבוהה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם בילדים

07/03/2016 | 10:05 | מאת: וקיבלנו עוד תשובות

שלום, לבני היו שלשולים לפני 5 חודשים וביקשתי מהרופא בדיקות דם כלליות. לא עשינו אותם כי השלשולים פסקו. בגלל שההפניה היתה במחשב עשו לו גם אותם. אוראה 28, קריאטנין 0.22 תקינים, סידן 10.4, נתרן 138, אשלגן 5.6, אלבומין תקין 4.4 האם צריך לחזור על בדיקת אשלגן? או שניתן להניח שזה עקב לקיחת דם?

שלום אבן הבדיקה לא תקינה הסביר ביותר שמדובר בבעיה טכנית בלקיחה אולם ראוי לתיעץ עם רופא הילדים האם כדאי לחזור על הבדיקה קשה לי לענות עלזה כיוון שאני לא יודע אפילו את גילו של הילד... בהלצחה דרור

מנהל פורום בדיקות דם בילדים