פונדקאות בארץ או בחול

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

30/10/2012 | 20:36 | מאת: אלמונית

שלום אני נשואה +2 ילדים עברתי 4 הפלות (לא ידוע הסיבה- לא התפתח)אולי גילי שעבר את ה40 ולא מעוניינת בטיפולי פוריות. שאלתי, 1. איך מתבצע תהליך פונדקאות?ואם יהיו קשיים לעשות בארץ? 2. מה עלות ? ואם שאיבת ביציות פרטי או בשיתוף קופת חולים? תודה מראש

הליך הפונדקאות בארץ הוא ארוך ומורכב אינני יכולה לתת לך תשובה קצרה איך מתבצע ההליך כולו, תתקשרי אלינו ואסביר לך בטלפון כל מה שתרצי לדעת.שאיבת ביציות יכולה להיעשות עם טפסי 17 מקופ"ח בהצלחה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל