שלום רב :)

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

24/10/2012 | 11:27 | מאת: בחורה מאמינה

אני מעוניינת להיות אם פונדקאית ויש לי שאלה האם לאחיות בקופת החולים אני חייבת לומר שאני פונדקאית ? יש איזשהוא מסמך שמעיד על כך? אני מעוניינת להגיד כשאני נשלחת לבדיקות שאני בטיפולי פוריות מותר לי? ולמי פונים לתחילת ההליך?

הי, את יכולה להגיד לאחיות מה שאת רוצה, לגבי תחילת התהליך את יכולה לפנות אלינו לסיגל או לתמר דרך האתר חיים חדשים פונדקאות תמר וסיגל או להתקשר לתמר 09-9589568 ונסביר לך על התהליך בהצלחה סיגל

מנהלי פורום פונדקאות בישראל