פונדקאות לזוג חד מיני

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

06/10/2012 | 19:22 | מאת: יורם

שלום! רציתי לדעת- האם ההמלצות שהוגשו למשרד הבריאות בעניין הפונדקאות כבר תקפות כחוק? כלומר- נניח ובן זוגי ואני מצאנו מישהי שמוכנה להיות לנו לאם פונדקאית ונניח והיא נמצאה מתאימה מבחינה בריאותית, האם למעשה אנחנו יכולים להתחיל היום תהליך של פונדקאות? תודה.

לצערי - עדין לא. ההמלצות טרם יושמו וטרם שונה החוק. מדובר עדין בהמלצות בלבד. ולכן, זוגות חד-מיניים עדין אינם יכולים לעבור את הליך הפונדקאות בישראל. אנחנו מקוות שההלצות המתירות פונדקאות לחד מיניים ולחד הוריים ייושמו ובהקדם (ובתנאים זהים החלים על זוגות היום). בהצלחה, תמר - חיים חדשים פונדקאות תמר וסיגל

מנהלי פורום פונדקאות בישראל