שאלה

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

30/09/2012 | 07:08 | מאת: נטלי

אם אני גרושה שהשותף שלי לדירה הוא הגרוש מה עדיף לומר לוועדה על מנת לקצר הליכים(הוא תומך בעיניין שאהייה פונדקאית והבנתי שאולי יוזמן לוועדה גם ואין לו זמן לשטויות הללו. או שעדיף לומר שגרה לבד? שאלתי הוא האם הוועדה ממש בודקת עם מי אני גרה.

הועדה לא בודקת עם מי את גרה - היא אינה מציבה מערבים בסמוך לביתך. אולם הועדה פוסלת פונדקאית שאינה דוברת אמת - אם היא עולה על זה. לכן רצוי ומומלץ לא להסתבך במסכת שקרים. בהצלחה, תמר - חיים חדשים פונדקאות תמר וסיגל

מנהלי פורום פונדקאות בישראל