אישור עם שני ילדים

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

06/12/2011 | 11:08 | מאת: לנה

שלום וברכה האם אישה עם שני ילדים שעברה הריונות מאד מאד קשים ומאד רוצה עוד ילדים אך לא מסוגלת להתמודד שוב עם הריון בשום פנים ואופן יכולה להעזר באם פונדקאית? כיצד? הבנתי שהמחיר הוא 150000 שקל, האם זה רק בתנאי שמקבלים אישור? והאם יש אפשרות לקבל אישור במקרה שכזה?

לנה שלום רב, תהליך הפונדקאות בארץ נועד לזוגות בהם האישה אינה יכולה לשאת הריון או שההריון מסכן את בריאותה באופן משמעותי. החלטת הועדה תלויה במצבך הרפואי. בארץ לא ניתן לעשות הליך פונדקאות אלא באישור הוועדה של משרד הבריאות. כלומר, רק אם הועדה תאשר את בקשתך תוכלי להתקדם בתהליך בארץ. בענין המחיר, אין מחיר קבוע בחוק. נשמח לתת לך פרטים נוספים בטלפון 052-885870 תמר

לנה שלום, החסרתי ספרה במספר הטלפון שהשארתי לך, להלן המספר הנכון: 052-8885870 בברכה, תמר

מנהלי פורום פונדקאות בישראל